ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΥ

Δραστηριοποιούμαι στη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων από το 1970, όταν ξεκίνησα τη σταδιοδρομία μου με τη δημιουργία της πρώτης μου εταιρείας που εξειδικευόταν στις εισαγωγές και εξαγωγές. Το 1975, μετονομάσα την εταιρεία υπό το διακριτικό τίτλο American Plant and Equipment Inc., της οποίας και διατελώ εν ενεργεία ιδιοκτήτης και πρόεδρος.

Και οι δύο εταιρείες πούλησαν μηχανήματα στις περισσότερες χώρες σε όλο τον κόσμο, αρχικά εξειδικευόμενες σε μηχανήματα βαφής και φινιρίσματος κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, ενώ στη συνέχεια επεκτάθηκαν στο σύνολο των τομέων της κλωστοϋφαντουργίας, συμπεριλαμβανομένης της νηματοποίησης βαμβακιού, της νηματοποίησης συνθετικών ινών, της νηματοποίησης μαλλιού, της ύφανσης, του πλεξίματος, του εξοπλισμού μη υφαντών βιομηχανικών υφασμάτων, των μηχανημάτων στενού υφάσματος και άλλων μηχανημάτων υφασμάτων.

Με την πάροδο των ετών εκπροσωπήσαμε και εισαγάγαμε στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών εταιρείες όπως η Vamatex, η Galvanin, η Hauser, η Guma καθώς και πολλές άλλες ευρωπαϊκές φίρμες. Η American Plant and Equipment άρχισε να επικεντρώνεται σε άλλους τομείς, όπως τα οικιακά υφάσματα και ο εξοπλισμός μη υφαντών υφασμάτων.

Η εταιρεία μου ειδικεύεται επί του παρόντος στον εξοπλισμό μη υφαντών υφασμάτων, στον εξοπλισμό κατασκευής στρωμάτων, στα ιατρικά υφάσματα, στον ιατρικό εξοπλισμό, στα μηχανήματα μάσκας προσώπου και στο σχετικό εξοπλισμό, στον εξοπλισμό τροφίμων, στα μηχανήματα ραψίματος, στον εξοπλισμό για στρώματα και στα μηχανήματα κατασκευής καλυμμάτων κρεβατιών, στα μηχανήματα παραγωγής σοκολάτας, στις γραμμές παραγωγής για τσιπς πατάτας, στον εξοπλισμό φυσητής μεμβράνης, μεμβράνης με φυσαλίδες και μεταλλικής μεμβράνης, στον εξοπλισμό ανακύκλωσης, όπως είναι οι μηχανές συλλογής και σχισίματος, στον εξοπλισμό φυσήματος μαξιλαριών καθώς και στον εξοπλισμό αφρού για τη βιομηχανία στρωμάτων και στη βιομηχανία ταπετσαρίας και συσκευασίας καθώς και σε όλα τα είδη μηχανών κλωστοϋφαντουργίας, από το άνοιγμα και τον καθαρισμό έως την ύφανση, τη νηματοποίηση, το φινίρισμα και την εκτύπωση.

Η εταιρεία μας επί του παρόντος αγοράζει και πουλάει το οτιδήποτε, από μεμονωμένα μηχανήματα μέχρι πλήρεις εγκαταστάσεις ενώ παράλληλα προσφέρει υπηρεσία εγκατάστασης (με το κλειδί στο χέρι). Πραγματοποιούμε πωλήσεις σε παρτίδες, πωλήσεις με σύμβαση μεσιτείας, απευθείας αγορές για μεταπώληση, αξιολογήσεις / εκτιμήσεις και τακτικές ρευστοποιήσεις.

Διαθέτουμε ένα πλήρες κατάστημα για την επισκευή μηχανημάτων, στελεχωμένο με μηχανικούς, ηλεκτρικούς και ηλεκτρονικούς τεχνικούς, έτοιμους να χειριστούν ένα πλήθος διαφορετικών μηχανημάτων, την ανακατασκευή αυτών, την αρχική αποσυναρμολόγηση, την επανασυναρμολόγηση, τη συσκευασία και την αποστολή τους.

Στόχος μας είναι να υλοποιήσουμε τη μέγιστη αξία για τον πελάτη.

ΙΣΤΟΤΟΠΟΙ:

www.AmericanPlantAndEquipment.com

Καινούργια και Μεταχειρισμένα Βιομηχανικά Μηχανήματα

www.NovaStarMedical.com

Ιατρικός εξοπλισμός, μηχανήματα παραγωγής μάσκας PPE, N95, μη υφαντά υφάσματα κ.λπ.

www.TapeEdge.com

Για όλες τις ανάγκες της βιομηχανικής ραπτομηχανής σας. Από πλήρως ανακατασκευασμένη στο κατάστημά μας μέχρι καινούργια.

Ας Συνάψουμε μία Συμφωνία

📞 (864) 574-0404

📧 NovaStarUSA@gmail.com 

 

4 + 9 =