ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΥ

Δραστηριοποιούμαι στη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων από το 1970, όταν ξεκίνησα τη σταδιοδρομία μου με τη δημιουργία της πρώτης μου εταιρείας που εξειδικευόταν στις εισαγωγές και εξαγωγές. Το 1975, μετονομάσα την εταιρεία υπό το διακριτικό τίτλο American Plant and Equipment Inc., της οποίας και διατελώ εν ενεργεία ιδιοκτήτης και πρόεδρος.

Και οι δύο εταιρείες πούλησαν μηχανήματα στις περισσότερες χώρες σε όλο τον κόσμο, αρχικά εξειδικευόμενες σε μηχανήματα βαφής και φινιρίσματος κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, ενώ στη συνέχεια επεκτάθηκαν στο σύνολο των τομέων της κλωστοϋφαντουργίας, συμπεριλαμβανομένης της νηματοποίησης βαμβακιού, της νηματοποίησης συνθετικών ινών, της νηματοποίησης μαλλιού, της ύφανσης, του πλεξίματος, του εξοπλισμού μη υφαντών βιομηχανικών υφασμάτων, των μηχανημάτων στενού υφάσματος και άλλων μηχανημάτων υφασμάτων.

Με την πάροδο των ετών εκπροσωπήσαμε και εισαγάγαμε στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών εταιρείες όπως η Vamatex, η Galvanin, η Hauser, η Guma καθώς και πολλές άλλες ευρωπαϊκές φίρμες. Η American Plant and Equipment άρχισε να επικεντρώνεται σε άλλους τομείς, όπως τα οικιακά υφάσματα και ο εξοπλισμός μη υφαντών υφασμάτων.

Η εταιρεία μου εξειδικεύεται αυτή τη στιγμή σε ένα ευρύ φάσμα εξοπλισμού, από εξοπλισμό μη υφαντικών, εξοπλισμό για την κατασκευή στρωμάτων, ιατρικά υφάσματα, και προηγμένες ιατρικές μηχανές, ως εξοπλισμό για μηχανήματα παραγωγής μασκών προσώπου και σχετικό εξοπλισμό. Η γκάμα των προϊόντων μας επεκτείνεται επίσης σε επίδεσμους, διάφορα είδη εξοπλισμού τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων μιας πληθώρας φούρνων για διάφορους τύπους τροφίμων και μηχανές Tetrapak σε όλη την εμβέλειά τους, μαζί με αποδοτικό εξοπλισμό ραπτικής.

Παρέχουμε μια τεράστια επιλογή εξοπλισμού για μηχανές κατασκευής εσωτερικών ελατηρίων στρωμάτων και καλυμμάτων, μηχανήματα παραγωγής σοκολάτας, γραμμές παραγωγής πατατακιών, ακόμη και μηχανές καβουρδίσματος καφέ. Ο εξοπλισμός μας για σχηματισμό φιλμ, φούσκα φιλμ, μεταλλιζέ φιλμ, και ισχυρές εξέδρες πετρελαίου, μαζί με εξοπλισμό ανακύκλ ωσης όπως μηχανές συλλογής και διάρρηξης υφασμάτων, έχουν σχεδιαστεί για βέλτιστη απόδοση.

Παρέχουμε επίσης εξοπλισμό παραγωγής μαξιλαριών, και εξοπλισμό αφρού για την βιομηχανία των στρωμάτων, της επίπλωσης, και της συσκευασίας. Όλα τα είδη των μηχανημάτων υφαντουργίας, από το άνοιγμα και τον καθαρισμό μέχρι το νήμα, την υφαντουργία, την ολοκλήρωση, και την εκτύπωση, συμπληρώνουν την προσφορά μας, συμπληρωμένη από τα προηγμένα συστήματα παραγωγής ενέργειας μας, συμπεριλαμβανομένων των κινητήρων, των τουρβίνων, και των εγκαταστάσεων κυκλικής λειτουργίας.

Η εταιρεία μας αγοράζει και πουλάει αυτή τη στιγμή οτιδήποτε, από μεμονωμένες μηχανές έως ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις και περιλαμβάνει υπηρεσία εγκατάστασης (turnkey). Διενεργούμε πωλήσεις σε καταθέσεις, πωλήσεις μεσιτείας, απευθείας αγορές για επαναπώληση, εκτιμήσεις/επιθεωρήσεις και τακτικές υγροποιήσεις.

Διαθέτουμε ένα πλήρες κατάστημα για την επισκευή μηχανημάτων, στελεχωμένο με μηχανικούς, ηλεκτρικούς και ηλεκτρονικούς τεχνικούς, έτοιμους να χειριστούν ένα πλήθος διαφορετικών μηχανημάτων, την ανακατασκευή αυτών, την αρχική αποσυναρμολόγηση, την επανασυναρμολόγηση, τη συσκευασία και την αποστολή τους.

Στόχος μας είναι να υλοποιήσουμε τη μέγιστη αξία για τον πελάτη.

ΙΣΤΟΤΟΠΟΙ:

www.AmericanPlantAndEquipment.com

Καινούργια και Μεταχειρισμένα Βιομηχανικά Μηχανήματα

www.NovaStarMedical.com

Ιατρικός εξοπλισμός, μηχανήματα παραγωγής μάσκας PPE, N95, μη υφαντά υφάσματα κ.λπ.

www.TapeEdge.com

Για όλες τις ανάγκες της βιομηχανικής ραπτομηχανής σας. Από πλήρως ανακατασκευασμένη στο κατάστημά μας μέχρι καινούργια.

Ας Συνάψουμε μία Συμφωνία

📞 (864) 574-0404

📧 NovaStarUSA@gmail.com 

 

4 + 15 =