MIJN BEDRIJVEN EN MIJN WERK

Ik ben sinds 1970 actief in de textielindustrie, toen ik mijn carrière begon met de oprichting van mijn eerste bedrijf dat zich richtte op import en export. In 1975 heb ik het bedrijf omgedoopt tot American Plant and Equipment, Inc., waarvan ik de huidige eigenaar en president ben.

Beide bedrijven verkochten machines in de meeste landen over de hele wereld, eerst gespecialiseerd in textielverf- en afwerkingsmachines en later vertakking naar alle gebieden van de textielindustrie, inclusief katoenspinnen, synthetisch filament spinnen, wol- en kamgarenspinnen, weven, breien, non-woven industriële stoffen apparatuur, smalle stoffen machines en andere textielmachines.

Door de jaren heen hebben we dergelijke bedrijven als Vamatex, Galvanin, Hauser, Guma en vele andere Europese merken vertegenwoordigd en geïntroduceerd op de Amerikaanse markt. American Plant and Equipment begon zich te concentreren op andere gebieden zoals huishoudtextiel en non-woven apparatuur.

Mijn bedrijf is momenteel gespecialiseerd in een uitgebreid assortiment apparatuur, van non-woven apparatuur, matrasmachine, medisch textiel en geavanceerde medische machines tot gezichtsmaskermachines en gerelateerde apparatuur. Ons productassortiment strekt zich ook uit tot verbanden, diverse voedseluitrusting, waaronder een groot aantal ovens voor verschillende soorten voedsel en Tetrapak machines over het hele assortiment, samen met efficiënte naaimachines.

We bieden een enorme selectie apparatuur voor matras- en bedsprei binnenspringmachines, chocoladeproductiemachines, chipslijnen en zelfs koffiebranderijen. Onze geblazen folie, luchtkussenfolie, gemetalliseerde folie-apparatuur en krachtige olieplatforms, samen met recyclingapparatuur zoals lompen en scheurmachines, zijn ontworpen voor optimale prestaties.

We leveren ook kussenblaasapparatuur en schuimapparatuur voor de matras-, stoffering- en verpakkingsindustrie. Allerlei textielmachines, van openen en reinigen tot spinnen, weven, afwerken en bedrukken, maken ons aanbod compleet, aangevuld met onze geavanceerde stroomopwekkingssystemen, waaronder motoren, turbines en gecombineerde cycluscentrales.

Ons bedrijf koopt en verkoopt momenteel alles van afzonderlijke machines tot complete fabrieken en omvat installatiedienst (turnkey). We doen verkoop in consignatie, makelaarsverkoop, directe aankopen voor wederverkoop, evaluaties/taxaties en ordelijke liquidaties.

We hebben een volledige werkplaats voor het opknappen van machines, compleet met mechanische, elektrische en elektronische technici die bereid zijn om te gaan met een veelheid aan verschillende machines, de wederopbouw ervan, initiële dem

ontage, montage, verpakking en verzending.

Ons doel is om de klant de best mogelijke kosten te bieden.

WEBSITES:

www.AmericanPlantAndEquipment.com

Nieuwe en Gebruikte Industriële Machines.

www.NovaStarMedical.com

Medische apparatuur, machines voor het maken van PBM-maskers, N95, niet-geweven stof, etc.

www.TapeEdge.com

Voor al uw lintrandbehoeften. Van volledig opgeknapt in onze winkel tot splinternieuw.

Laten We Een Deal Sluiten!

📞 (864) 574-0404

📧 NovaStarUSA@gmail.com 

 

6 + 13 =