MIJN BEDRIJVEN EN MIJN WERK

Ik werk sinds 1970 in de textielindustrie, toen ik mijn carrière begon met de oprichting van mijn eerste bedrijf, dat zich richtte op import en export. In 1975 heb ik het bedrijf omgedoopt tot ‘‘American Plant and Equipment, Inc.’’, waarvan ik de huidige eigenaar en president ben.

Beide bedrijven verkochten machines in de meeste landen van de wereld, gespecialiseerd in machines voor het verven en het afwerken van textiel en later vertakken in alle gebieden van de textielindustrie, waaronder het spinnen van katoen, het spinnen van synthetische filamenten, wol en wolspinner, weven, breien, uitrusting voor niet-geweven industriële weefsels, machines voor smalle weefsels en andere textielmachines.

In de loop der jaren hebben we bedrijven zoals Vamatex, Galvanin, Hauser, Guma en vele andere Europese merken vertegenwoordigd en geïntroduceerd op de Amerikaanse markt. ‘‘American Plant and Equipment’’ begint zich te concentreren op andere terreinen, zoals de sector van huishoudtextiel en niet-geweven apparatuur.

Mijn bedrijf is momenteel gespecialiseerd in niet-geweven apparatuur, apparatuur voor het vervaardigen van matrassen, medisch textiel, medische apparatuur, gezichtsmaskermachines en aanverwante apparatuur, apparatuur voor voedselproducten, naai-apparatuur, apparatuur voor de vervaardiging van matras- en matrasveren, chocoladeproductiemachines, scherpe lijnen, plasticfolie, noppenfolie, gemetalliseerde filmapparatuur, recyclingapparatuur, zoals machines voor het plukken en scheuren van stukken stof, kussen vulapparatuur, evenals schuimapparatuur voor de matras-, stoffering- en verpakkingsindustrie. Alle soorten textielmachines, van openen en reinigen tot spinnen, weven, afwerken en bedrukken.

Momenteel koopt en verkoopt ons bedrijf verschillende soorten dingen, van individuele machines tot complete installaties, en omvat ook de installatieservice (Draai sleutel). Wij voeren consignatieverkopen, makelaarsverkopen, directe aankopen voor wederverkoop, analyse/taxaties en passende afrekeningen uit.
We hebben een complete machinewerkplaats voor revisie, compleet met mechanische, elektrische en elektronische technici die bereid zijn om een veelheid aan verschillende machines te verwerken, hun reconstructie, eerste demontage, hermontage, verpakking en verzending.

Ons doel is om de klant de best mogelijke kosten te bieden.

WEBSITES:

www.AmericanPlantAndEquipment.com

Nieuwe en Gebruikte Industriële Machines.

www.NovaStarMedical.com

Medische apparatuur, machines voor het maken van PBM-maskers, N95, niet-geweven stof, etc.

www.TapeEdge.com

Voor al uw lintrandbehoeften. Van volledig opgeknapt in onze winkel tot splinternieuw.

Laten We Een Deal Sluiten!

📞 (864) 574-0404

📧 NovaStarUSA@gmail.com 

 

14 + 2 =